MV Agusta // F3 800 RC

En veikjørt og ”heit” Replica fra MV Agusta F3 av Jules Cluzel og Lorenzo Zanetti fra Schiranna Reparto Corse. Sykkelen, produsert i et begrenset opplag på 350 stk, er tilgjengelig med 675 WSS sylindervolum eller en ”meatier” 800 baneversjon.

Nyhet 2017!


Til ære for MV Agustas suksess i Supersport-VM, med Jules Cluzel og Lorenzo Zanetti i spissen, har den tradisjonsrike og racingfokuserte italienske produsenten laget et eksklusivt opplag av F3 800 som har fått tilleggsbenevnelsen RC. RC står for Reparto Corse og betyr avdelingen for racing. Motorsykkelen er tilgjengelig i et opplag på 250.
F3 er en sportsmaskin med enestående chassis og teknologi. Siden den første gangen dukket opp på banen, har den vokst til 800 kubikk og skapt et nytt segment i det internasjonale supersportmarkedet. Samtidig har F3-modellen levd et suksessrikt racing-liv, med flere internasjonale triumfer som har føyd seg inn i den tradisjonsrike racinghistorien til MV Agust, blant annet med flere førsteplasser i VM med Jules Cluzel.
Alle som får tak i en slik eksklusiv F3 RC vil få muligheten til å leve ut sine drømmer – om det er på racerbanen eller på landveien. Som bevis på at dette er originalutgavene får hver enkelt av de 250 modellene påmalt signaturene #16 Cluzel og #87 Lorenzo Zanetti på venstre side.
Den utrolig lette og kompakte tresylindrede motoren har en perfekt kombinasjon av teknikk og design. F3 800 har fantastiske ytelser med tanke på størrelsen. Toppeffekten er 148 hestekrefter ved 13.000 rpm. Maksimalt dreiemoment er 88 Nm ved 10.600 rpm.
Den avanserte elektronikken i MVICS (Motor & Vehicle Integrated Control System) tillater føreren å effektivt styre ytelsene via Ride by Wire sammen med fire tilgjengelige mappinger og 8-trinns traction control. En av disse kjøremodusene tilbyr fullstendig personlig tilpasning på mange parametere, inkludert motorrespons, turtallssperre, styring av dreiemoment, følsomhet på gassen og motorbrems.
F3 800 RC har flere eksklusive detaljer du ikke finner på noen andre modeller – detaljer som de mest ihuga motorsykkelentusiastene setter stor pris på. Den har et spesialdesignet tilbehørskit som inneholder nummerskiltplate, setedeksel for singelsal, racinginspiret bakhjulsstøtte og et elegant trekk du kan bruke som beskyttelse for dette smykket av en motorsykkel.
I tillegg får du med et eget sertifikat som garanterer eksklusiviteten av denne helt unike motorsykkelen som er dedikert italiensk håndverk og ytelse. 

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern