MV Agusta // Dragster RR 800 Lewis Hamilton

Lewis Hamilton og Dragster RR har mye til felles. De er både radikale og ekstreme når det gjelder stil, er obsessive om detaljer, frodige, fete og frykter ingen rivaler. De deler den samme vinnerinstinktet og ønske om noe absolutt. Sammen danner de en uimotståelig kraft som oppsummeres i bare noen få bokstaver, den legendariske: Dragster RR LH 44.

Lewis Hamilton Edition


Lewis Hamilton og Brutale RR har mye til felles. De er både radikale og ekstreme når det gjelder stil, er obsessive om detaljer, frodige, fete og frykter ingen rivaler. De deler den samme vinnerinstinktet og ønske om noe absolutt. Sammen danner de en uimotståelig kraft som oppsummeres i bare noen få bokstaver, den legendariske: Brutale RR LH 44.

Brutale RR med håndlagde deler og utførelser vil nå bli enda mer verdsatt - som et samleobjekt. Aldri før har en F1-mester deltatt direkte i etableringen av en ny motorsykkel, og når det gjelder MV Agusta snakker vi volum.
Lewis Hamilton samarbeidet tett med Castiglioni Research Centre i flere måneder mens de valgte detaljer, utførelser og et svært eksklusivt tilbehør. Grafikken er et godt eksempel: den perlehvite farge og panter-logoen er hentet fra hans hjelm, mens 44 er hans mesterskapsnummer, som dekorerer fronten og på siden av sykkelen, og ikke minst tenningsnøkkelen.
Sykkelen har utallige eksempler på ekte håndverk. Det strekker seg fra det Alcantara lappeteppemønster setet til de mange deler laget av Ergal (bremsehendelen, styret, tanklokket, bremsepumpelokk) med en spesiell eloksert rød finish på logoer, ramme, fothvilere og spektakulære eikehjul. Andre funksjoner i Brutale RR LH44 inkluderer justerbare clip-on ”bars” i matt svart som sidestativ, ramme og fothvilere.
Som en F1 bil, er det meste av karosseriet på LH44 laget av karbonfiber med en matt 3K finish. Dette svært dyrt og eksotiske materiale ble brukt til å lage front- og bakskvettlapper, skjermen, ”luftboks” og sidedeksler, eksosrør, girkasse og svingarmdeksler og ”sprocket guard”. Likhetene med F1 gjelder også fronten av sykkelen, som er dominert av mesterskapsnummer 44 (kun på 244 stk Limited edition ID-plater) samt panteren og Hamilton underskrift.

Motortype: 4-takter, 3-sylindret, 12 ventiler
Slagvolum: 798 cm3
Boring og slag: 79 x 54,3 mm
Effekt: 140 Hk ved 13.100 o/min.
Dreiemoment: 86 Nm ved 10.100 o/min.
Girtype: 6-trinn
Akselavstand: 1380 mm
Total lengde: 2060 mm
Total bredde: 825 mm
Salhøyde: 811 mm
Tørrvekt: 167 kg
Bensintank: 16,6 liter
Dekk: 120/70 - ZR 17 foran, 200/50 - ZR 17 bak

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern