MV Agusta // Brutale 800 RR

Passion

Spesialfunksjoner, banebrytende komponenter og radikalt design er nøkkelord i den kompromissløse nyheten MV Agusta Dragster RR. RR spekket til MV er kun på toppmodellene. Slipper clutch, quick shift opp og ned, traction control, ride by wire, lakkering og ekstra effekt er bare noen av finessene på denne sykkelen. Motorstyringen har tre standardnivåer; regn, normal og sport. Utover dette finnes ytterligere ett som kan konfigureres på egenhånd. Traction kontrollen har 8 nivåer. 168 kg, 140 hk snakker litt for seg selv. Her får du en kompromissløs sykkel med et unikt design som er et monster å kjøre. MV Agusta dragster RR er kanskje det grommeste som finnes av streetfighter på markedet.

MOTOR Universelt anerkjent som den moderne målestokk for in-line 3 sylindrede kraftenheter.
MV Agusta motor krever ingen introduksjon: det er ren italiensk teknologi på sitt beste, energi som fortsetter å utvikle seg. Faktisk har MV Agusta tatt en allerede eksemplarisk sykkel og finjustert det enda lenger. Som alle RR, ”må” Dragster bare tilby noe mer. Derav den sterkeste motoren i sin kategori. Utviklet fra en 3- sylindret motor som driver Brutale 800 og Brutale Dragster 800, slipper denne tre-sylindret versjon løs 140 Hk og legger ut Superbike-turtall (maksimal effekt oppnås ved 13 100 rpm). Dette gjør Brutale 800 Dragster RR ikke bare unikt iøynefallende, men også passerer den sine konkurrenter i samme segment.
Ikke kast bort tid på å lete: det eneste stedet du vil finne en like kraftig 3-sylindret 800 motor er på en annen MV Agusta, F3 800. En motor som er bygd så lett og kompakt som overhodet mulig. MV-utviklernes mål var å kombinerer racingkreftene med fremragende kjøreegenskapene.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern