SYM Motors Lett MC

Bergen MC Center fører merkene Kawasaki, Peugeot, Rieju og Suzuki. Klikk på en av merkene for å se de ulike modellene.

Selskapet produserer og selger scootere, motorsykler, ATV-er, mini-lastebiler og busser under SYM merkevare, som biler under Hyundai merkevare. Siden starten har selskapet produsert 8,9 millioner scootere og motorsykler (og burde ha nådd 9 millioner enheter i august 2005). Selskapet rapporterte en global omsetning på 500 millioner euro i 2004.

SYM er "motoren i livet". I Bruk av engineering og teknologisk kompetanse til virkelige sammenhenger, SYM bringe til markedet overlegne motorvogner som leverer løftet om holdbarheten i en mannsalder, mobilitet for liv behov, og tilhørighet til livsstil.

SYM er i forkant av Corporate Environmental Protection være respekt for velferden til det offentlige, og at av Moder Jord Beskytte miljøet. "Pollution Prevention, energisparing, Resource resirkulering og miljø Greening" er en langsiktig satsing mot fremrykk miljøledelse.

SYM takle miljøspørsmål fra en rekke vinkler, i første omgang, produksjonsmetoder Minimer forurensning Under produksjonsprosessen, gjenvinning av avfall råvarer via Flere resirkulering ressurs soner og til slutt inn i Utvikling "grønne produkter" som er mer drivstoffeffektiv, lett, resirkulerbare og Labelled hjelpsom. I 2002 SYM Investert 500 millioner dollar i Sanyang R& DCentre, hvorav 200 millioner dollar var for design og testing av anlegg i forhold til miljøvern.


* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern